Njega

Uz pomoć filtera, usisavača i drugih proizvoda posebno stvorenih za Vaš model bazena, pobrinite se da Vaš bazen ostaje čist. Pogledajte naš izbor Premium Hot Spring proizvoda.

Proizvodi za njegu svježe vode

Linija proizvoda za njegu vode je razvijena isključivo za vlasnike Hot Spring bazena. Ovi proizvodi su odobreni za uporabu u Vašim hidromasažnim bazenima, te će Vam pružiti pomoć kako bi doživjeli najbolje korisničko iskustvo.

Njega - početna oprema

Kompletna oprema za njegu vode u jednoj kutiji. Komplet uključuje koncentrirane granule klora, pH regulatore, trake za testiranje i uputstva za rješavanje problema i održavanje vode. Sadrži sve što je potrebno kako bi se započelo uživati u hidromasažnom bazenu.

5-Way testne trake

Ove trake koriste se za pračenje klora, broma, pH vrijednost, alkalnosti i ukupne razine tvrdoće Vaše vode.

Koncentrirane granule klora

Ova učinkovita dezinfekcijska metoda je popularna zato što je potpuno topiva i gotovo pH neutralna. Dostupna je u bocama od 0,4 l, 0,8 l i 1,35 l.

pH/podizanje lužnatosti i pH/spuštanje lužnatosti (pH/Alkalinity Up & pH/Alkalinity Down)

Podizanje lužnatosti sprečava odskakanje i pogoršanje površine i njenih elemenata iz niske skupine lužnatosti, dok spuštanje lužnatosti smanjuje pH vode.

Obrana od nečistoća i kamenca (Stain & Scale Defense)

Sprečava nagomilavanje kamenca na površinama i kontrolira mineralne nečistoće i formiranje kamenca sa nečistoćama i stvara zaštitu protiv kamenca

Spa sjaj (Spa Shine)

Reaktivna vodootporna silikonska zaštita za brtvljenje kako bi se spriječilo blijeđenje i oksidacija.

Sredstvo za čišćenje filtera (Filter Cleaner)

Sa Filter Cleaner sredstvom održavajte svoje standardne ili Tri-X filtere u najboljem stanju kako bi se povećao protok vode i kako bi Vaš bazen radio efikasno.

Instant filter za čišćenje (Instant Filter Cleaner)

Korištenjem "no-soak" spreja produžite vijek trajanja Vašeg filtera.

EVERFRESH® PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE VODE

Ovi proizvodi za održavanje vode u hidromasažnom bazenu se koriste sa EverFresh sustavom za održavanje vode.

Freshwater III ozonatorski sustav visokog učinka

Vaš Hot Spring bazen standardno dolazi sa FreshWater III ozonatorskim sustavom visokog učinka koji je bitan dio EverFresh sustava za njegu vode. On koristi Corona tehnologiju kako bi generirao visoku koncentraciju ozona koji je potreban za neutraliziranje štetnih tvari, te tako poboljšava kvalitetu vode.

Freshwater Ag+® tretiranje vode uz pomoć srebrnih iona

Freshwater Ag+® sustav srebrnih iona uvelike smanjuje potrebu za dodavanjern klora inhibirajući stvaranje bakterija u vodi. Sustav djeluje uz pomoć patrone koja se stavlja unutar filtera i djeluje na vodu stalnim ispuštanjem srebrnih iona. Sustav je jednostavan za korištenje, a punjenje je potrebno zamjeniti svaka 3 mjeseca.

Ozon

Svi Hot Spring bazeni imaju ugrađen Freshwater III sustav za ozonsko tretiranje vode.
Ovaj sustav provodi neprekidno tretiranje vode mjehurićima ozona na jednostavan, siguran i ekološki prihvatijiv način. Za razliku od drugih bazena, Ozonator Freshwater III ne zahtijeva održavanje.

 

Dodatni Proizvodi za njegu

 

Stalna filtracija

U Hot Spring bazenu filtracija vode provodi se neprekidno tijekom cijelog dana. Autonomni sustav filtracije pogonjen Silentflo 5000® pumpom neprestano vrši cirkulaciju vode i njeno provođenje kroz filtere, a sve to uz utrošak energije manji od jedne 75W žarulje. Osim kristalno čiste vode, dodatna prednost ovog sustava je to da se održavanje vode provodi bez potrebe za paljenjem pumpi za masažu.
 

100 % Filtracija

Vrlo bitna značajka Hot Spring bazena je da bez obzira na snagu hidromasaže, sva voda prolazi kroz filtere.
Kod drugih bazena, prilikorn rada pumpi uslijed premalog kapaciteta filtera dolazi do premoščenja te voda ulazi u bazen bez filtracije. Hot Spring Vam jamči 100 %- tnu filtraciju upravo onda kada je ona najvažnija - za vrijeme korištenja bazena!

 

Tri X® filteri

Patentirani Tri-X filter ima dvostruko veće mogućnosti čišćenja od drugih filtera iste veličine, te tako filtrira površinsku i dubinsku vodu.

 

Clean screen™ Predfilter

Pomoću Clean predfiltera održavajte Vašu vodu uvijek čistom svaki put kad napunite bazen. Pričvrstite Clean Screen predfilter na svoje vrtno crijevo kako bi organske zagađivače, poput metala, filtrirali prije nego što dođu u doticaj s bazenom.

 

Vanishing act 

Korištenjem Vanishing Act sredstva za suzbijanje nakupljanja kalcija omekšajte tvrdu vodu bez kemijskih dodataka. Zaštita Vaših bazenskih komponenti od štetnog djelovanja tvrde vode će ostaviti blagotvorno djelovanje na Vašu kožu. Za područja sa izrazito tvrdom vodom koristite Vanishing XL sa 3 puta većom snagom suzbijanja nakupljanja kalcija.