SVE O HIDROMASAŽNIM BAZENIMA

Možda imate osjećaj da treba mnogo znati o hidromasažnim bazenima. Koje su dobrobiti posjedovanja hidromasažnog bazena? Kako izgleda proces ugradnje? Koliko je potrebno održavanja? Kao najprodavanija marka hidromasažnih bazena, sa više od 35 godina iskustva i približno milijun prodanih primjeraka - mi ćemo Vam pomoći!

ZAŠTO KUPITI HIDROMASAŽNI BAZEN?

Isprobajte naše bazene i uvjerite se kako Vam pružajući vam fizičke i emotivne blagodati, mogu pomoći da se osjećate najbolje svaki dan. Uz mogućnosti opustanja od stresa i relaksacije, istražite kako vam hidromasažni bazeni mogu pomoći da uživate sa najmilijima na otvorenom.

KAKO KUPITI HIDROMASAŽNI BAZEN?

Nabavljanje hidromasažnog bazena je lakše nego što mislite. Proučite naš jednostavan "Kako kupiti hidromasažni bazen" vodić" kako bi lakše započeli vašu kupovinu. Uz informacije koje je potrebno znati i stvari koje Vam mogu pomoći, dopustite nam da Vas vodimo na Vašem putovanju prema idealnom bazenu za Vas.

Ideje za dizajn

Kao središte za opuštanje u vašem dvorištu, Vaša hidromasažna kada će brzo postati najbolje mjesto u kući. Pregledajte inspirativne ideje i nađite jednostavne načine za stvaranje osobnog raja.

Galerija proizvoda

Alati za pomoć u planiranju

Bilo da ste tek započeli sa razmišljanjem o hidromasažnim bazenima ili željno iščekujete isporuku, korištenje ovih stranica će vam pomoći u potrebnom planiranju i pripremi. 

Dimenzije hidromasažnih bazena
Izračun energije

Tehnologija hidromasažnih bazena

Od revolucionarne Moto-Massage DX pomične mlaznice do ekskluzivne i prilagodljive rasvjete, otkrijte kako Vam Hot Spring spa nude inovacije za bolji doživljaj. 

Hot Spring mlaznice
Fontane i uređaji za vodu
LED rasvjetni sustav
Zabava
CONNEXTION™ sistem daljinskog upravljanja
ACE® SISTEM ODRŽAVANJA VODE

Apsolutno najbolje korisničko iskustvo

Predani smo i stojimo iza kvalitete naših proizvoda i odlične podrške našim klijentima. Možete računati na naše hidromasažne bazene koji su napravljeni da traju. Uz to, nudimo sveobuhvatnu garanciju i brzu službu za korisnike.