ZAŠTO HOT SPRING® BAZENI?

Većina hidromasažnih bazena pruža kombinaciju masaže i tople vode. Hot Spring već više od 40 godina teži da naši hidromasažni bazeni pruže najviše, prije svega zaista superiorno i nezaboravno iskustvo korištenja hidromasažnog bazena.

Osim vrhunskog dizajna i savršene funkcionalnosti, Hot Spring bazene odlikuje i kristalno čista voda, nadaleko poznata masaža uz ugrađene isključivo masažne mlaznice kao i niski troškovi održavanja.

Kreativnu slobodu smo iskoristili kako bi razvili svoje jedinstvene i orginalne ideje, te ih uključili u sve faze razvoja ove eksluzivne i profinjene linije hidromasažnih bazena, tako da Vaš užitak bude što intenzivniji.

JEDINSTVENA MASAŽA


Hidromasažne bazene dizajniramo na način da Vaše iskustvo i zadovoljsto bude najbolje. Kako bismo Vam pružili zaista nezaboravno iskustvo masaže, u naše bazene ne ugrađujemo tzv. zračne mlaznice, nego se radi isključivo o masažnim mlaznicama koje se lako podešavaju i prilogođavaju prema Vašim potrebama. Osim toga, naš Smart Jet sustav povećava energetsku učinkovitost koristeći samo onoliko snage koliko je uistinu i potrebno.

EKSKLUZIVNA MOTO – MASSAGE DX MLAZNICA

Originalna i patentirana Moto Massage mlaznica je prva pokretna mlaznica ikad napravljena. S ponosom Vam možemo predstaviti novu generaciju revolucionarne Moto – Massage DX mlaznice.  

Hot Spring Moto Massage DX jets

Uživajte u raznim mlaznicama

MOTO – MASSAGE DX

MOTO – MASSAGE DX

Predstavljaju novu generaciju mlaznica. Stvaraju dvije snažne struje tople vode koje Vas masiraju po cijeloj dužini leđa.

ROTARY HYDROMASSAGE MLAZNICE

ROTARY HYDROMASSAGE MLAZNICE

Rotirajuće mlaznice stvaraju snažan mlaz koji ublažava napetost u ciljanim područjima.

DIRECTIONAL MLAZNICE

DIRECTIONAL MLAZNICE

Uz pomoć ovih mlaznica možete točno usmjeriti masažu na željeno područje tijela.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE VODE


Kako bi Vam omogućili jedinstveno iskustvo korištenja Vašeg Hot Spring bazena, razvili smo najnaprednije sustave održavanja kvalitete i čistoće vode na svijetu.

  

Održavanje vode
ACE sustav slane vode

Hot Spring ACE sustav održavanja vode koristi dijamantne elektrode kako bi stvorio snažan oksidator i klor za dezinfekciju koji će Vašu vodu održati kristalno čistom. Sa ACE sustavom, nema potrebe za dodavanjem sredstva za dezinfekciju vode, npr. klora.

100% filtracija

Dostupno samo u Hot Spring modelima Highlife kolekcije.  Za razliku od svih drugih hidromasažnih bazena na svijetu, Hot Spring Highlife i Highlife NXT modeli imaju jedinstvenu 100% filtraciju vode bez premosnice, što znači da je apsolutno svaka kap vode prošla kroz keramički filter prije ulaska u mlaznicu.

Zahvaljući ovoj jedinstvenoj značajki, upravo je brzina i snaga filtracije najveća onda kada je to najpotrebnije - kada koristite Vaš Hot Spring bazen.

Keramički TRI X filteri su vrlo lako perivi, te ne zahtijevaju česte zamjene.

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Zahvaljujući vrhunskoj višeslojnoj izolaciji Hot Spring bazena, potrošnja električne energije je svedena na minimum. To dokazuje i mala snaga ugrađenog grijača vode, jer vrhunska izolacija smanjuje gubitke topline. 

IZVANREDNA ENERGETSKA UČINKOVITOST

IZVANREDNA ENERGETSKA UČINKOVITOST

Highlife kolekcija se smatra visoko energetski učinkovitom zbog značajki Energy Smart sustava.

SILENT FLO®

SILENT FLO®

Highlife i Limelight kolekcije sadrže SilentFlo 5000 cirkulacijsku pumpu koja tiho i bez prestanka cirkulira vodu sa snagom od samo 75 W.

FIBERCOR®

FIBERCOR®

Hot Spring Limelight kolekcija i Hot Spot bazeni sadrže FiberCor izolaciju, koja predstavlja inovaciju na području izolacijskih materijala hidromasažnih bazena.

97°

$$$

Apsolutno najbolje
korisničko iskustvo®

Možete računati na iskustvo i znanje u Hot Spring-u. Oni će vam pružiti jedinstvenu korisničku uslugu prilikom kupovine i korištenja Vašeg novog hidromasažnog bazena.  Hot Spring je posvećen tome da Vam pruži najbolje korisničko iskustvo. Sa 900 prodavaonica u svijetu u vama najbližoj prodavaonici, rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

 

Uz Hot Spring možete računati na kvalitetan proizvod koji je izrađen kako bi trajao. Kao dodatak našem timu trgovaca, svaki od naših hidromasažnih bazena dolazi sa garancijom od strane provjerenog proizvođača. Hot Spring konkurira u svijetu hidromasažnih bazena i ostaje posvećen kvaliteti proizvoda i našim Kupcima.