Obavijest, U periodu od 23.12.2017. do 08.01.2018. Spa Studio prodajno-izložbeni salon ne radi. Za sve hitne slučajeve, možete nam se obratiti putem telefona na broj: 091/3363-563.
Microsalt SaltProX, S ponosom predstavljamo SaltProX, prvi prijenosni uređaj iz Microsalt linije za privatnu upotrebu, koji svaku saunu ili infracrvenu kabinu pretvara u slanu sobu. Više informacija potražite na: http://spa-studio.hr/klafs/saltpro_x/proizvod/saltpro-x
Biograd Boat Show i sajam SASO, Posjetite nas na sajmu Biograd Boat Show u Marini Kornati, od 19. – 22.10.2017., te na Splitskom sajmu SASO u Spaladium Areni od 25. – 28.10.2017.
Održavanje vode u bazenu, Potrebna Vam je pomoć oko održavanja vode u Vašem bazenu? Ili niste sigurni koja sredstva su Vam potrebna kako bi voda u Vašem bazenu bila pravilno dezinficirana i bistra? Obratite nam se s povjerenjem putem telefona na broj 01/3363-006 i spremno ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Bazeni Održavanje vode u bazenu
GAST sajam turizma, Na ovogodišnjem sajmu turizma GAST u Splitu predstavili smo hidromasažne bazene Freeflow. Veliko iskustvo i tradicija jamči Vam sigurnost i zadovoljstvo. Više informacija potražite ovdje
Bazeni GAST sajam turizma
Spa Studio, Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu, Sajam nautike , Paviljon 11 a od 22.-26.02.2017. godine, te na Sajmu GAST u Splitu, Spaladium arena, od 01.-04.03.2017. godine.
Bazeni Spa Studio
Nova lokacija, Obavještavamo Vas da smo se preselili na novu adresu u prodajno-izložbeni salon u Radničkoj cesti 48, Zagreb. Posjetite naš prodajno-izložbeni salon i uvjerite se u veliki asortiman opreme za saune, wellness i konkurentnost naših cijena.
Bazeni Nova lokacija
Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna, Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novu saunu iz Klafs asortimana: S1. Zaboravite sve što ste znali o saunama, osim samog iskustva koje Vam sauna pruža. Klafs S1 sauna jedina je sauna u svijetu koja se sklapa pritiskom gumba, jednostavno poput objektiva kamere.
Bazeni Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna
Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime, Sredstva za čišćenje i održavanje hidromasažnih bazena Spa Time posebno su razvijena i prilagođena korištenju u hidromasažnim bazenima.
Bazeni Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime
Nova Hot Spring Highlife kolekcija, Predstavljamo Vam novu kolekciju bazena Hot Spring Highlife izrađenu u suradnji sa studiom BMW Designworks USA. Za više informacija posjetite www.hotspring.com
Bazeni Nova Hot Spring Highlife kolekcija

Infracrvene kabine Röger

www.spa-studio.hr    Infracrvene kabine Röger

Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Hot spot
Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Aquavia Spa
Bazeni Saune Klafs
Bazeni Saune Roger
Bazeni Ostali proizvodi
Bazeni Naši projekti

Infracrveno svjetlo: nježna toplina za Vaše blagostanje

Infracrveno svjetlo: nježna toplina za Vaše blagostanje

Infracrvene zrake imaju blagotvorno djelovanje na naše tijelo, zagrijavajući ga, potiču izmjenu tvari, detoksikaciju, opuštaju mišiće i tetive te općenito djeluju blagotvorno na zdravlje.
 

Međutim, vrlo je bitno da izvor infracrvenih zraka točno odredi potrebnu snagu, a upravo je to glavna značajka Roger infracrvenih kabina.

Radi vaše kože: ThermoSens

Radi vaše kože: ThermoSens

Naša koža je snalažljiv, ali osjetljiv organ: štiti nas od okolišnih utjecaja, regulira ravnotežu topline našeg tijela i prenosi emocije kao osjetilni organ. To je dovoljan razlog da joj pridajemo najveću pažnju.

Infracrvene saune – jednostavnost i praktičnost

Infracrvene saune – jednostavnost i praktičnost

Obilježje svih modela je njihov svijetli i prijateljski izgled smreke  koja se dobro uklapa  u svakoj sobi. Činjenica da infracrvene kabine ne ispuštaju vlagu pojednostavljuje odabir mjestu kao i zahtjev malog prostora za kabinu: model za jednu osobu, Soleto Uno, ne treba više od 0,9 m² vašeg vrijednog stambenog prostora.

Infracrvena kabina Soleto: Dodatno zatopljenje u Vašem domu

Infracrvena kabina Soleto: Dodatno zatopljenje u Vašem domu

Blaga infracrvena toplina pozitivno utječe na probleme s leđima i poboljšava opću dobrobit osobe:
infracrvena kabina od Rögera u potpunosti ispunjava takve zahtjeve a i dalje je pogodna za bilo koji stambeni prostor.