Obavijest, U periodu od 23.12.2017. do 08.01.2018. Spa Studio prodajno-izložbeni salon ne radi. Za sve hitne slučajeve, možete nam se obratiti putem telefona na broj: 091/3363-563.
Microsalt SaltProX, S ponosom predstavljamo SaltProX, prvi prijenosni uređaj iz Microsalt linije za privatnu upotrebu, koji svaku saunu ili infracrvenu kabinu pretvara u slanu sobu. Više informacija potražite na: http://spa-studio.hr/klafs/saltpro_x/proizvod/saltpro-x
Biograd Boat Show i sajam SASO, Posjetite nas na sajmu Biograd Boat Show u Marini Kornati, od 19. – 22.10.2017., te na Splitskom sajmu SASO u Spaladium Areni od 25. – 28.10.2017.
Održavanje vode u bazenu, Potrebna Vam je pomoć oko održavanja vode u Vašem bazenu? Ili niste sigurni koja sredstva su Vam potrebna kako bi voda u Vašem bazenu bila pravilno dezinficirana i bistra? Obratite nam se s povjerenjem putem telefona na broj 01/3363-006 i spremno ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Bazeni Održavanje vode u bazenu
GAST sajam turizma, Na ovogodišnjem sajmu turizma GAST u Splitu predstavili smo hidromasažne bazene Freeflow. Veliko iskustvo i tradicija jamči Vam sigurnost i zadovoljstvo. Više informacija potražite ovdje
Bazeni GAST sajam turizma
Spa Studio, Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu, Sajam nautike , Paviljon 11 a od 22.-26.02.2017. godine, te na Sajmu GAST u Splitu, Spaladium arena, od 01.-04.03.2017. godine.
Bazeni Spa Studio
Nova lokacija, Obavještavamo Vas da smo se preselili na novu adresu u prodajno-izložbeni salon u Radničkoj cesti 48, Zagreb. Posjetite naš prodajno-izložbeni salon i uvjerite se u veliki asortiman opreme za saune, wellness i konkurentnost naših cijena.
Bazeni Nova lokacija
Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna, Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novu saunu iz Klafs asortimana: S1. Zaboravite sve što ste znali o saunama, osim samog iskustva koje Vam sauna pruža. Klafs S1 sauna jedina je sauna u svijetu koja se sklapa pritiskom gumba, jednostavno poput objektiva kamere.
Bazeni Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna
Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime, Sredstva za čišćenje i održavanje hidromasažnih bazena Spa Time posebno su razvijena i prilagođena korištenju u hidromasažnim bazenima.
Bazeni Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime
Nova Hot Spring Highlife kolekcija, Predstavljamo Vam novu kolekciju bazena Hot Spring Highlife izrađenu u suradnji sa studiom BMW Designworks USA. Za više informacija posjetite www.hotspring.com
Bazeni Nova Hot Spring Highlife kolekcija

Sauna Baleo: individualnost po Vašoj mjeri

www.spa-studio.hr    Ponuda Röger sauna    Sauna Baleo: individualnost po Vašoj mjeri

Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Hot spot
Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Aquavia Spa
Bazeni Saune Klafs
Bazeni Saune Roger
Bazeni Ostali proizvodi
Bazeni Naši projekti

Sauna Baleo: individualnost po Vašoj mjeri


Sauna Baleo nudi stepenicu više i izboru materijala od kojih je sauna izrađena; kao i više mogućnosti ugradnje raznih tipova peći i Tepidariuma, tzv. BIO saune.

Svojim modularnim elementom gradnje, visoko kvalitetna kabina je posebno prilagodljiva. Zahvaljujući rešetki od 10 cm, sauna Baleo može se prilagoditi širini i dubini svake sobe. Na primjer, postavljena uz tuš ona pruža izdašan unutarnji prostor unatoč minimalnim podnim dimenzijama.

Opcijski sustav Calero grijanja instaliran ispod klupe omogućava dodatni prostor koji čini saunu Baleo savršenom wellness oazom čak i u malim sobama. Calero nadalje poboljšava cirkulaciju zraka omogućujući time dosljedan  temperaturni profil i izuzetno ugodnu klimu korištenja uz najviši stupanja sigurnosti.

Za interijer Vaše Roeger Baleo saune možete se odlučiti na tradicionalnu skandinavsku smreku, duglaziju, LITO panele ili Hemlock, vrlo često korišteno drvo za saunu koji je nadeleko poznat po svojim čistim linijama bez čvorova i izuzetnu stabilnost i trajnost.

Osim jedinstvenog ekskluzivnog izgleda i funkcije, u Roger baleo saunu moguće je ugraditi i sustav Tepidarium plus,  koji će se brinuti o konstatnom dotoku svježeg zraka u saunu; bez obzira na izabran način rada i izabranoj vlazi zraka.

U svakom slučaju, Roger sauna Baleo pruža izuzetno puno mogućnosti u dizajniranju eksterijera i interijera saune, poigravanju s staklenim stijenama ili staklenim kutevima; kao i veliku mogućnost izbora tipa peći u sauni kao i tipu upotrebe saune : kao klasična finska sauna ili BIO sauna.


PRIMJERI TLOCRTA SAUNE BALEO:
 

 

Tlocrti saune 110x140          Tlocrti saune 150x170          Tlocrti saune 180x180 
Tlocrt saune 110x140                                         Tlocrt saune 150x170                                           Tlocrti saune 180x180


Tlocrti saune 200x250          Tlocrti saune 220x220          Tlocrti saune 200x300

Tlocrt kutne saune 200x250                               Tlocrti saune 220x220                                          Tlocrt saune 200x300


Osim predstavljenih modela  saunu Baleo je moguće naručiti i u drugim dimenzijama prema zahtjevima.

 

Sauna Baleo s vanjskim oplatama od kukute i prednjim staklom
Sauna Baleo s unutarnjim oblogama od duglazije
Sauna Baleo s unutarnjim oblogama od duglazije
Sauna Baleo s vanjskim oplatama od duglazije
Sauna Baleo
Sauna Baleo s unutarnjim oblogama od duglazije, kutnom klupom i stojećim grijačem Scalio
Sauna Baleo
Sauna Baleo