Obavijest, U periodu od 23.12.2017. do 08.01.2018. Spa Studio prodajno-izložbeni salon ne radi. Za sve hitne slučajeve, možete nam se obratiti putem telefona na broj: 091/3363-563.
Microsalt SaltProX, S ponosom predstavljamo SaltProX, prvi prijenosni uređaj iz Microsalt linije za privatnu upotrebu, koji svaku saunu ili infracrvenu kabinu pretvara u slanu sobu. Više informacija potražite na: http://spa-studio.hr/klafs/saltpro_x/proizvod/saltpro-x
Biograd Boat Show i sajam SASO, Posjetite nas na sajmu Biograd Boat Show u Marini Kornati, od 19. – 22.10.2017., te na Splitskom sajmu SASO u Spaladium Areni od 25. – 28.10.2017.
Održavanje vode u bazenu, Potrebna Vam je pomoć oko održavanja vode u Vašem bazenu? Ili niste sigurni koja sredstva su Vam potrebna kako bi voda u Vašem bazenu bila pravilno dezinficirana i bistra? Obratite nam se s povjerenjem putem telefona na broj 01/3363-006 i spremno ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Bazeni Održavanje vode u bazenu
GAST sajam turizma, Na ovogodišnjem sajmu turizma GAST u Splitu predstavili smo hidromasažne bazene Freeflow. Veliko iskustvo i tradicija jamči Vam sigurnost i zadovoljstvo. Više informacija potražite ovdje
Bazeni GAST sajam turizma
Spa Studio, Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu, Sajam nautike , Paviljon 11 a od 22.-26.02.2017. godine, te na Sajmu GAST u Splitu, Spaladium arena, od 01.-04.03.2017. godine.
Bazeni Spa Studio
Nova lokacija, Obavještavamo Vas da smo se preselili na novu adresu u prodajno-izložbeni salon u Radničkoj cesti 48, Zagreb. Posjetite naš prodajno-izložbeni salon i uvjerite se u veliki asortiman opreme za saune, wellness i konkurentnost naših cijena.
Bazeni Nova lokacija
Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna, Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novu saunu iz Klafs asortimana: S1. Zaboravite sve što ste znali o saunama, osim samog iskustva koje Vam sauna pruža. Klafs S1 sauna jedina je sauna u svijetu koja se sklapa pritiskom gumba, jednostavno poput objektiva kamere.
Bazeni Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna
Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime, Sredstva za čišćenje i održavanje hidromasažnih bazena Spa Time posebno su razvijena i prilagođena korištenju u hidromasažnim bazenima.
Bazeni Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime
Nova Hot Spring Highlife kolekcija, Predstavljamo Vam novu kolekciju bazena Hot Spring Highlife izrađenu u suradnji sa studiom BMW Designworks USA. Za više informacija posjetite www.hotspring.com
Bazeni Nova Hot Spring Highlife kolekcija

Sauna Origo:  Savršen spoj tradicije i moderne tehnologije

www.spa-studio.hr    Ponuda Röger sauna    Sauna Origo:  Savršen spoj tradicije i moderne tehnologije

Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Hot spot
Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Aquavia Spa
Bazeni Saune Klafs
Bazeni Saune Roger
Bazeni Ostali proizvodi
Bazeni Naši projekti

Sauna Origo:  Savršen spoj tradicije i moderne tehnologije


Uz saune Origo Vaš dom dobiva povoljnu kvalitetnu saunu koja ujedinjuje izvornost s vrhunskim uživanjem u sauni.
Kao i sve saune Röger, Origo također ispunjava najviše zahtjeve izrade i materijala. Skandinavska smreka pridonosi tradicionalnom karakteru saune i osigurava ugodnu klimu.

Prvorazredna kvaliteta izrade je vidljiva u mnogim detaljima: čvrsti spojevi u zidnim i krovnim elementima daju kabini trajnu stabilnost. Parna brana, a posebno zaštitna izolacija zadržava toplinu i vlažnost u kabini – i štedi energiju.

Unutar saune Origo, čvrsta klupa izrađena od Abachi drva bez čvorova jamči umirujuće opuštanje, a kutna lampa pruža čarobnu ambijentalnu rasvjetu.

Praktično izveden sistem kliznih klupa čini čišćenje kabine vrlo jednostavnim i praktičnim. Integrirana zaštitna mreža peći obećava nesputano opuštanje, štiteći vrući grijač od nenamjernog kontakta. Osim kompletno staklenih vrata od jednog dvostranog sigurnosnog stakla, modularna struktura sauna Origo omogućuje vam izbor uključivanja staklenih elemenata, tako da odgovaraju vašim idejama i tlocrtu.


Naša sauna Origo nudi niz različitih tlocrta. Na primjer, peterokutni tlocrt u kutu sobe. Ili četverokutna klasična sauna, koja uz tri izborno obložena vanjska zida, također može biti instalirana na sredini zida. No, odluka tlocrta nipošto nije kraj priče.

Različita dodatna oprema daje završni dodir individualnoj sauni Origo: kako učiniti interijer saune još udobnijim pomoću rasvjete u boji? Ili povećati udobnost s naslonjačem za leđa i naslonom za glavu?

Želite li uz funkciju Tepidarium dodatno blaže opuštanje? Kombinacijom vodene pare i niže temperature poigrajte se svojim osjetilima, uz miris eukaliptusa ili drugih eteričnih ulja te pronađite idealnu kombinaciju za sebe.


PRIMJERI TLOCRTA SAUNE ORIGIO:
 

Tlocrti saune 140x200          Tlocrti saune 170x200          Tlocrti saune 200x200 
Tlocrt saune 140x200                                          Tlocrt saune 170x200                                          Tlocrt saune 200x200


Tlocrti kutne saune 200x200          Tlocrti saune 200x230          Tlocrti saune 200x260

Tlocrt kutne saune 200x200                                Tlocrt saune 200x230                                          Tlocrt saune 200x260


Osim predstavljenih modela  saunu Origo je moguće naručiti i u drugim dimenzijama prema zahtjevima.

 

Sauna Origo sa vanjskim oplatama od skandinavske smreke i sa tri dodatna staklena elementa
Praktični polica  za naočale, ručnik i ogrtač
Sauna Origo- peterokutna sa staklenim elementom
Sauna Origo s unutarnjim oblogama skandinavske smreke (uz dodatnu opremu)
Stakleni elementi u sauni Origo
Za još više udobnosti: naslon za glavu i ostali dodaci.