Obavijest, U periodu od 23.12.2017. do 08.01.2018. Spa Studio prodajno-izložbeni salon ne radi. Za sve hitne slučajeve, možete nam se obratiti putem telefona na broj: 091/3363-563.
Microsalt SaltProX, S ponosom predstavljamo SaltProX, prvi prijenosni uređaj iz Microsalt linije za privatnu upotrebu, koji svaku saunu ili infracrvenu kabinu pretvara u slanu sobu. Više informacija potražite na: http://spa-studio.hr/klafs/saltpro_x/proizvod/saltpro-x
Biograd Boat Show i sajam SASO, Posjetite nas na sajmu Biograd Boat Show u Marini Kornati, od 19. – 22.10.2017., te na Splitskom sajmu SASO u Spaladium Areni od 25. – 28.10.2017.
Održavanje vode u bazenu, Potrebna Vam je pomoć oko održavanja vode u Vašem bazenu? Ili niste sigurni koja sredstva su Vam potrebna kako bi voda u Vašem bazenu bila pravilno dezinficirana i bistra? Obratite nam se s povjerenjem putem telefona na broj 01/3363-006 i spremno ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Bazeni Održavanje vode u bazenu
GAST sajam turizma, Na ovogodišnjem sajmu turizma GAST u Splitu predstavili smo hidromasažne bazene Freeflow. Veliko iskustvo i tradicija jamči Vam sigurnost i zadovoljstvo. Više informacija potražite ovdje
Bazeni GAST sajam turizma
Spa Studio, Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu, Sajam nautike , Paviljon 11 a od 22.-26.02.2017. godine, te na Sajmu GAST u Splitu, Spaladium arena, od 01.-04.03.2017. godine.
Bazeni Spa Studio
Nova lokacija, Obavještavamo Vas da smo se preselili na novu adresu u prodajno-izložbeni salon u Radničkoj cesti 48, Zagreb. Posjetite naš prodajno-izložbeni salon i uvjerite se u veliki asortiman opreme za saune, wellness i konkurentnost naših cijena.
Bazeni Nova lokacija
Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna, Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novu saunu iz Klafs asortimana: S1. Zaboravite sve što ste znali o saunama, osim samog iskustva koje Vam sauna pruža. Klafs S1 sauna jedina je sauna u svijetu koja se sklapa pritiskom gumba, jednostavno poput objektiva kamere.
Bazeni Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna
Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime, Sredstva za čišćenje i održavanje hidromasažnih bazena Spa Time posebno su razvijena i prilagođena korištenju u hidromasažnim bazenima.
Bazeni Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime
Nova Hot Spring Highlife kolekcija, Predstavljamo Vam novu kolekciju bazena Hot Spring Highlife izrađenu u suradnji sa studiom BMW Designworks USA. Za više informacija posjetite www.hotspring.com
Bazeni Nova Hot Spring Highlife kolekcija

Sauna Videro: sauna s pogledom

www.spa-studio.hr    Ponuda Röger sauna    Sauna Videro: sauna s pogledom

Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Hot spot
Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Aquavia Spa
Bazeni Saune Klafs
Bazeni Saune Roger
Bazeni Ostali proizvodi
Bazeni Naši projekti

Sauna Videro: sauna s pogledom


Čak i u ograničenom prostoru moguće je uživati u nevjerojatnom iskustvu saune u vlastitom domu.

Čak i u ograničenom prostoru moguće je uživati u nevjerojatnom iskustvu saune u vlastitom domu.

Činjenica da užitak saune također može izgledati odlično u malim prostorima je prikazana našom saunom Videro. Bočni stakleni elementi velikih dimenzija, te staklena vrata saune Videro omogućuju nesmetane poglede na saunu; koja će zasigurno biti potpuni ukras svakom prostoru.

Također, uz Videro saunu moguće je naručiti i interijer u eksluzivnim Hemlock panelima, koji mogu otvoriti potpuno nove poglede na interijer saune.

Osim jedinstvenog ekskluzivnog izgleda i funkcije, u Roger Videro saunu moguće je ugraditi i sustav Tepidarium plus,  koji će se brinuti o konstatnom dotoku svježeg zraka u saunu; bez obzira na izabran način rada i izabranoj vlazi zraka.


PRIMJERI TLOCRTA SAUNE VIDERO:

 

Tlocrti saune 158x158          Tlocrti saune 158x236          Tlocrti saune 236x236 
Tlocrti saune 158x158                                    Tlocrt saune 158x236                                       Tlocrti saune 236x236


Osim predstavljenih modela  saunu Videro je moguće naručiti i u drugim dimenzijama prema zahtjevima.

 

Sauna Videro sa staklenim vratima bez praga i zidnih elemenata sa staklom
Klupa opremljena sa Abachi drvom
Zidna grijalica Nexus sa sigurnosnim rešetke