Obavijest, U periodu od 23.12.2017. do 08.01.2018. Spa Studio prodajno-izložbeni salon ne radi. Za sve hitne slučajeve, možete nam se obratiti putem telefona na broj: 091/3363-563.
Microsalt SaltProX, S ponosom predstavljamo SaltProX, prvi prijenosni uređaj iz Microsalt linije za privatnu upotrebu, koji svaku saunu ili infracrvenu kabinu pretvara u slanu sobu. Više informacija potražite na: http://spa-studio.hr/klafs/saltpro_x/proizvod/saltpro-x
Biograd Boat Show i sajam SASO, Posjetite nas na sajmu Biograd Boat Show u Marini Kornati, od 19. – 22.10.2017., te na Splitskom sajmu SASO u Spaladium Areni od 25. – 28.10.2017.
Održavanje vode u bazenu, Potrebna Vam je pomoć oko održavanja vode u Vašem bazenu? Ili niste sigurni koja sredstva su Vam potrebna kako bi voda u Vašem bazenu bila pravilno dezinficirana i bistra? Obratite nam se s povjerenjem putem telefona na broj 01/3363-006 i spremno ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.
Bazeni Održavanje vode u bazenu
GAST sajam turizma, Na ovogodišnjem sajmu turizma GAST u Splitu predstavili smo hidromasažne bazene Freeflow. Veliko iskustvo i tradicija jamči Vam sigurnost i zadovoljstvo. Više informacija potražite ovdje
Bazeni GAST sajam turizma
Spa Studio, Posjetite nas na Zagrebačkom velesajmu, Sajam nautike , Paviljon 11 a od 22.-26.02.2017. godine, te na Sajmu GAST u Splitu, Spaladium arena, od 01.-04.03.2017. godine.
Bazeni Spa Studio
Nova lokacija, Obavještavamo Vas da smo se preselili na novu adresu u prodajno-izložbeni salon u Radničkoj cesti 48, Zagreb. Posjetite naš prodajno-izložbeni salon i uvjerite se u veliki asortiman opreme za saune, wellness i konkurentnost naših cijena.
Bazeni Nova lokacija
Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna, Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam novu saunu iz Klafs asortimana: S1. Zaboravite sve što ste znali o saunama, osim samog iskustva koje Vam sauna pruža. Klafs S1 sauna jedina je sauna u svijetu koja se sklapa pritiskom gumba, jednostavno poput objektiva kamere.
Bazeni Sauna budućnosti-jednostavno prikladna za svaki prostor-nova KLAFS S1 sauna
Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime, Sredstva za čišćenje i održavanje hidromasažnih bazena Spa Time posebno su razvijena i prilagođena korištenju u hidromasažnim bazenima.
Bazeni Novo u Spa studio ponudi: Bayrol SpaTime
Nova Hot Spring Highlife kolekcija, Predstavljamo Vam novu kolekciju bazena Hot Spring Highlife izrađenu u suradnji sa studiom BMW Designworks USA. Za više informacija posjetite www.hotspring.com
Bazeni Nova Hot Spring Highlife kolekcija

Röger oprema za saune

www.spa-studio.hr    Röger oprema za saune

Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Hot spot
Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Aquavia Spa
Bazeni Saune Klafs
Bazeni Saune Roger
Bazeni Ostali proizvodi
Bazeni Naši projekti

Naše osnovno načelo je kvaliteta bez kompromisa

Naše osnovno načelo je kvaliteta bez kompromisa

Izrada, izgradnja i materijali koji se koriste čine odlučujući utjecaj na kvalitetu sauna. Uostalom, nisu sve šume iste. Ovisno o funkciji -  s obzirom na obloge klupe ili zida- različite vrste drveta su pogodne. Stalno rastuće drvo Hemlock-a je dugotrajno, sa malo smole i čvorova.

Oku ugodni i jednostavni za korištenje: Naši regulatori sauna

Oku ugodni i jednostavni za korištenje: Naši regulatori sauna

Kako bi se precizno kontrolirala vaša dobrobit, opremili smo svoje saune najsuvremenijom tehnologijom.
Svi naši regulatori za saune i tepidarije su ispitivani prema VDE (Verband Deutscher Eletktrotechniker) i osim sigurnosti pružaju suvremeni dizajn.

Vrhunska njemačka kvaliteta i funkcionalnost

Vrhunska njemačka kvaliteta i funkcionalnost

Samo prikladni grijač pretvara saunu u prostor za održavanje zdravlja, što je razlog zašto smo veliku važnost posvetili grijačima sauna. Prema tome, jamstvo za sigurnost električne instalacije i kvalitete svih Röger grijača se podrazumijeva.

Tepidarium BIO sauna: četiri klimatske zone u jednoj kabini

Tepidarium BIO sauna: četiri klimatske zone u jednoj kabini

Vruće i suho ili biste radije toplo i vlažno?

Uz Tepidarium možete uživati u odabiru vaše osobne omiljene klime pritiskom gumba.

Finska sauna, kupka toplim zrakom, vitalna kupka ili biljna kupka – štogod Vam najviše odgovara.