{title}
Black Friday akcija!, Black Friday akcija! 25.11.2022. 09:00-19:00 Showroom Radnička 48, zagreb

Saune

www.spa-studio.hr    Saune

Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Hot spot
Bazeni Hidromasažni bazeni
Bazeni Aquavia Spa
Bazeni Saune Klafs
Bazeni Saune Roger
Bazeni Ostali proizvodi
Bazeni Naši projekti
Saune

Sauna je podrijetlom iz skandinavskih zemalja gdje je korištena kao sredstvo za opuštanje i poboljšanje zdravstvenog stanja prije više od 1500 godina.

Prve saune bile su vrlo jednostavne po svojoj izradi, ali njihov učinak ostao je isti do današnjih dana: pročiščenje organizma znojenjem, opuštanje mišiča i smanjenje nagomilanog stresa. U našoj ponudi usredotočili smo se upravo na saune koje svojom jednostavnosču omogućuju postavljanje u privatnim kućama, stanovima, apartmanima... U mogućnosti smo Vam ponuditi infracrvene i tradicionalne saune, te Vas savjetovati o prednostima i karakteristikama pojedinih modela.

Wellness je nastavak više tisuća godina stare kulture drušvenog kupanja i drugih aktivnosti vezanih za očuvanje i unapređenje ljudskog zdravlja - postizanje sklada duha i tijela. U svijetu prekomjernog rada nagomilava se previše stresa i njegove posljedice ozbiljno narušavaju zdravlje pojedinca, obitelji, poduzeća i zajednice ili društva.

Tvrtka Spa studio d.o.o. specijalizirana je za trgovinu upravo proizvodima čija je namjena poboljšanje kvalitete života, a sve u skladu s trendom održivog rada i življenja. Tendencija današnjeg wellness pokreta je da bude dostupan svim ljudima, a naši stručnjaci pomoći će Vam upravo u tom zadatku – stvaranju vlastite welness oaze u miru i sigurnosti Vašeg doma. Naći svoj mir, opustiti se, biti njegovan, biti umiren, napuniti se energijom, uroniti u savim drugi svijet, preporoditi se i u svakom pogledu uživati, upravo to su želje naših klijenata, a naša misija je da Vam sve to napravimo dostupnim i što jednostavnijim.

PREGLEDAJTE NAŠU PONUDU SAUNA ►