Hot Spring dodatna oprema

Provedite nezaboravne trenutke u Vašem bazenu uz pomoć Hot Spring dodatne opreme. Sva dodatna oprema je osmišljena kako bi Vam olakšala korištenje bazena i pružila što ugodnije korištenje.

 

Clarion® rasvjetni sustav

Uljepšajte svoje večernje opuštanje sa predivnom vanjskom rasvjetom koju možete uklopiti u ambijent svog dvorišta. Koristite vanjsku rasvjetu za osvjetljavanje ulaza u bazen kao dodatnu mjeru opreza.

 

Suncobran

U pomoć okretnog suncobrana možete napraviti udobni hlad. Ovaj suncobran, izrađen od čelika i pojačan aluminijem i cinkom, je otporan na koroziju te ima čvrstu ploču za stabilnost. Suncobrani promjera 3 m dostupni su u krem ili mornarsko plavoj boji.

 

Jastuk

Naslonite se, opustite i iskusite apsolutni užitak uz pomoć udobnog jastuka.

 

Držač ručnika

Neka su Vam ručnici nadohvat ruke uz pomoć držača za ručnike. Izrađen od aluminija sa brončanom obradom, pružiti će elegantnost i praktičnost u Vašem dvorištu.

 

Rukohvat

Kako bi osigurali dodatnu stabilnot prilikom ulaska u bazen, u ponudi imamo rukohvat, za lakši ulazak ili izlazak iz bazena. On također ima LED rasvjetu na baterije za dodatnu praktičnost i sigurnost po noći.