SVE O HIDROMASAŽNIM BAZENIMA

Možda imate dojam da treba mnogo znati o hidromasažnim bazenima. Koje su prednosti hidromasažnog bazena? Kako izgleda proces montaže? Koliko je potrebno održavanja? Kao najprodavanija marka hidromasažnih bazena, sa više od 35 godina iskustva i približno milijun prodanih primjeraka - mi ćemo Vam pomoći!

ZAŠTO KUPITI HIDROMASAŽNI BAZEN?

Pogledajte prednosti Hot Spring hidromasažnih bazena i saznajte kako Vam mogu pomoći da se osjećate bolje. Opuštanje od stresa, ugodna masaža i uživanje u toploj vodi samo su neke od prednosti Hot Spring hidromasažnih bazena.

KAKO KUPITI HIDROMASAŽNI BAZEN?

Kupnja hidromasažnog bazena je lakša nego što mislite. Zatražite jednostavni vodič za kupnju kako bi lakše započeli kupovinu. Uz informacije koje je potrebno znati i stvari koje Vam mogu pomoći, dopustite nam da Vam pomognemo u odabiru idealnog hidromasažnog bazena.

Ideje za dizajn

Vaš hidromasažni bazen će vrlo brzo postati glavno mjesto za opuštanje u Vašem domu. Uz pomoć naših prijedloga za inspiraciju na sljedećoj poveznici, stvorite vlastitu wellness oazu u Vašem domu.

Galerija

Alati za pomoć u planiranju

Ukoliko ste tek započeli sa razmišljanjem o kupnji hidromasažnog bazena ili željno iščekujete isporuku, sljedeće poveznice će Vam pomoći u potrebnom planiranju i pripremi. 

Dimenzije hidromasažnih bazena
Energetska učinkovitost

Tehnologija hidromasažnih bazena

Od revolucionarne Moto-Massage DX pomične mlaznice do jedinstvene podesive rasvjete, pogledajte koje inovacije Vam nudi Hot Spring za najbolji užitak. 

Hot Spring mlaznice
Vodeni slapovi
LED rasvjetna
Zabava
CONNEXTION™ sustav daljinskog upravljanja
ACE® SUSTAV ODRŽAVANJA VODE

Apsolutno najbolje korisničko iskustvo

Ponosno stojimo iza kvalitete naših hidromasažnih bazena. Našim klijentima pružamo podršku prije, tijekom i nakon kupovine. Kako bi bili sigurni u vrhunsku kvalitetu i trajnost, nudimo Vam sveobuhvatno jamstvo, kao i servis unutar i izvan jamstvenog roka.