Proizvodi za održavanje vode i bazena

Uz pomoć filtera, usisavača i drugih proizvoda posebno stvorenih za Vaš model bazena, pobrinite se da Vaš bazen ostane čist. Pogledajte naš izbor Premium Hot Spring proizvoda.

Proizvodi za održavanje vode

Ova linija proizvoda za održavanje vode je razvijena isključivo za vlasnike Hot Spring bazena. Ovi proizvodi su odobreni za uporabu u Vašim hidromasažnim bazenima, te će Vam pružiti pomoć kako bi bezbrižno uživali u čistoj vodi.

Održavanje vode - početna oprema

Kompletni set kemikalija za održavanje vode. Set uključuje granule klora, sredstva za reguliranje pH vrijednosti, trakice za testiranje kvalitete vode i uputstva za rješavanje problema prilikom održavanja vode. Sadrži sve što je potrebno kako bi započeli uživati u Vašem Hot Spring hidromasažnom bazenu.

5-Way testne trakice

Ove trakice koriste se za praćenje količine slobodnog klora, broma, pH vrijednosti, alkalnosti i ukupne razine tvrdoće vode u Vašem bazenu.

Granule klora

Ova učinkovita dezinfekcijska metoda je popularna zato što je potpuno topiva i gotovo pH neutralna. Dostupno u pakiranju od 1kg.

Sredstva za podizanje ili spuštanje pH vrijednosti

Sredstva za podizanje ili spuštanje pH vrijednosti vode u bazenu. Kako bi sredstva za dezinfekciju poput klora učinkovito djelovala, potrebno je održavati pH vrijednost vode na razini od 7,2 - 7,6.

Sredstvo za zaštitu od nečistoća i kamenca 

Sprječava nagomilavanje kamenca na površinama i kontrolira mineralne nečistoće. Sprječava formiranje kamenca unutar dijelova bazena.

Spa Shine

Reaktivna vodootporna silikonska zaštita za brtvljenje. Služi za sprječavanje blijeđenja i oksidacije.

Sredstvo za čišćenje filtera 

Sa Filter Cleaner sredstvom održavajte svoje standardne ili Tri-X filtere u najboljem stanju kako bi se povećao protok vode i kako bi Vaš bazen radio učinkovito.

Instant sredstvo za čišćenje filtera 

Korištenjem instant sredstva za čišćenje filtera produžite mu vijek trajanja.

EVERFRESH® PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE VODE

Ovi proizvodi za održavanje vode u hidromasažnom bazenu se koriste zajedno sa EverFresh sustavom za održavanje vode.

Freshwater III ozonatorski sustav visokog učinka

Vaš Hot Spring bazen standardno dolazi sa FreshWater III ozonatorskim sustavom visokog učinka, koji predstavlja važan dio EverFresh sustava za održavanje vode. Koristi Corona tehnologiju kako bi stvorio visoku koncentraciju ozona, koji je potreban za neutraliziranje štetnih tvari, te na taj način poboljšava kvalitetu vode.

Freshwater Ag+® srebrni ioni

Freshwater Ag+® srebrni ioni smanjuju potrebu za dodavanjern klora, jer sprječavaju stvaranje bakterija u vodi. Sustav djeluje uz pomoć patrone koja se stavlja unutar filtera i djeluje na vodu stalnim ispuštanjem srebrnih iona. Sustav je jednostavan za korištenje, a patronu je potrebno zamijeniti svaka 3 mjeseca.

 

Inovativni sustav filtracije

Neprekidna filtracija

U Hot Spring bazenu filtracija vode provodi se neprekidno. Autonomni sustav filtracije pogonjen Silentflo 5000® cirkulacijskom pumpom neprestano vrši cirkulaciju vode i njeno provođenje kroz filtere, a sve to uz utrošak energije manji od jedne žarulje snage 75W. Osim kristalno čiste vode, dodatna prednost ovog sustava je to da se održavanje vode provodi bez potrebe za paljenjem pumpi za masažu.
 

100% filtracija bez premosnice

Vrlo bitna značajka Hot Spring bazena je da bez obzira na snagu hidromasaže, sva voda prolazi kroz filtere prije izlaska iz mlaznica.
Kod drugih bazena, prilikorn rada pumpi uslijed premalog kapaciteta filtera dolazi do stvaranja premosnice te voda ulazi u bazen bez filtracije. Hot Spring Vam jamči 100%-tnu filtraciju upravo onda kada je ona najvažnija - za vrijeme korištenja bazena!

 

Tri X® filter

Patentirani keramički Tri-X filter ima dvostruko veće mogućnosti filtracije vode od drugih filtera iste veličine, te tako filtrira površinsku i dubinsku vodu.

 

Clean Screen™ Predfilter

Pomoću Clean Screen predfiltera, možete biti sigurni da punite bazen čistom vodom. Pričvrstite Clean Screen predfilter na svoje vrtno crijevo kako bi organske zagađivače, poput metala, filtrirali prije nego što dođu u doticaj s bazenom.

 

Vanishing act 

Korištenjem Vanishing Act sredstva za sprječavanje nakupljanja kalcija, omekšajte tvrdu vodu bez kemijskih dodataka. Zaštita dijelova bazena od štetnog djelovanja tvrde vode će ostvariti blagotvorno djelovanje na Vašu kožu. Za područja sa izrazito tvrdom vodom koristite Vanishing XL sa 3 puta većom snagom suzbijanja nakupljanja kalcija.