FreshWater IQ je napredni kontrolni sustav koji prati parametre vode uz učestala i precizna mjerenja te predlaže mjere za održavanje čiste vode u hidromasažnom bazenu uz manje vremena i truda. Vjerujemo da se hidromasažni bazen treba brinuti o vama, a ne obrnuto.

FreshWater IQ sustav je namijenjen svim Hot Spring hidromasažnim bazenima iz 2024 Highlife® i Limelight® kolekcije.

Kako funkcionira

Freshwater Salt sustav stvara klor iz molekule soli te služi za dezinfekciju vode. Prednost ovako dobivenog klora je u tome što je vrhunske čistoće bez dodatnih kemijskih spojeva koji se inače koriste za stabilizaciju (npr. kod klora u granulama).

IQ Sustav pametnog nadzora učestalo testira parametre vode u Hot Spring bazenu i nudi jasne upute što je potrebno učiniti kako bi vodu održavali čistom.

Pametan

PAMETAN

Postavljen IQ sustav u vodu

Naša patentirana pametna tehnologija, koja se nalazi samo u FreshWater® IQ sustavu, samostalno testira vašu vodu svakih sat vremena, pri tome je preciznija i pouzdanija od test trakica. Pruža jasne upute kada su potrebne prilagode. Opustite se, hidromasažni bazen će vas obavijestiti ako je potrebno poduzeti određenu radnju.

PROČIŠĆEN

Čistoća pritiskom na gumb

FreshWater IQ koristi FreshWater Salt sustav za stvaranje savršene količine klora. Uz manje kemikalija, voda je mekša i nježnija za oči i kožu, te može ostati čista do jednu godinu, pri čemu se štedi voda i novac. U kombinaciji sa sustavom filtriranja bez premosnice, uživate u najčišćoj vodi - svaki put.

Prociscen
Jednostavan

JEDNOSTAVAN

Napokon, održavanje vode u hidromasažnom bazenu postaje jednostavno

Jednostavne upute na zaslonu pokazuju što je potrebno učiniti kako bi vodu održavali čistom.

BOLJI

Najpametniji dostupan sustav za održavanje vode

Potpuno integriran i jednostavan za korištenje, FreshWater IQ omogućuje čistu, prirodnu vodu za apsolutno najbolje moguće iskustvo korištenja hidromasažnog bazena.

Prociscen