PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE VODE I DODATNA OPREMA

Osim hidromasažnih bazena, u ponudi imamo kvalitetnu dodatnu opremu kako bi Vaš doživljaj Hot Spring bazena učinili još ugodnijim. Svaki od dodataka i proizvoda za održavanje vode je dizajniran da savršeno odgovara Vašem modelu bazena. Ukoliko trebate više informacija, slobodno nam se javite ili nas posjetite u našem prodajno-izložbenom salonu.

Održavanje vode

Kako bi mogli bezbrižno uživati, Hot Spring Vam nudi 4 opcije za održavanje vode. Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara te svom hidromasažnom bazenu omogućite čistu i dezinficiranu vodu.FRESHWATER® SALT SUSTAV

FreshWater Salt sustav omogućava vodu čistom uz pomoć jedinstvenog sustava dezinfekcije vode putem soli. Inovativna tehnologija pruža kristalno čistu vodu cijelu godinu. Provedite manje vremena održavajući hidromasažni bazen, a više vremena uživajući u njemu.

FRESHWATER® SUSTAV ODRŽAVANJA VODE

FRESHWATER® SUSTAV ODRŽAVANJA VODE

Naglasak sustava FreshWater® je čist i prirodan pristup tretiranju vode uz minimalno korištenje kemijskih sredstava.

SPA FROG® SUSTAV DOZIRANJA

SPA FROG® SUSTAV DOZIRANJA

SPA FROG® sustav se temelji na bromu i formuliran je za učinkovito djelovanje u toploj vodi. Sustav se nalazi u školjci hidromasažnog bazena i kontinuirano ispušta brom.

DODATNI PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE VODE

Vaš Hot Spring zastupnik može Vam ponuditi proizvode za održavanje vode i hidromasažnog bazena, što će Vam osigurati pravilan rad bazena. U ponudi imamo originalne filtere i inovativne proizvode kao što su Vanishing Act - sredstvo za sprječavanje taloženja kamenca i CleanScreen predfilter za punjenje bazena.

DODATNA OPREMA

COOLZONE™

COOLZONE™

Jedinstveni sustav s kojim možete grijati ili hladiti vodu prema vašim potrebama.

Dodaci

Dodaci

Poboljšajte svoje iskustvo sa dodatnom opremom koja je dizajnirana za Vaš model bazena: Suncobran, rukohvat, držač za ručnike i jastuk.

Podizači pokrova

Podizači pokrova

Podizači pokrova Vam pružaju mogućnost brzog i jednostavnog otvaranja i pokrivanja bazena. Naši podizači pokrova također onemogućuju trošenje i habanje čime će on duže trajati.

HOT SPRING SPAS APP

HOT SPRING SPAS APP

Kontrolirajte i pratite Vaš hidromasažni bazen uz pomoć aplikacije na pametnom telefonu.

ULAZNE STEPENICE

ULAZNE STEPENICE

Izaberite kvalitetne ulazne stepenice koje će odgovarati Vašem hidromasažnom bazenu.

Za Vaš užitak

HOT SPRING AUDIO SUSTAV

HOT SPRING AUDIO SUSTAV

Hot Spring audio sustav za dodatno uživanje u hidromasažnom bazenu.