O Softubu

Hidromasažni bazeni Softub su nedavno proslavili punih 30 godina postojanja. 1986. godine nitko nije zamišljao da će Softub postati jedna od najpopularnijih i najprepoznatljivijih robnih marki hidromasažnih bazena diljem svijeta. Vlasnik i osnivač, Tom Thornbury, prisjeća se teških početaka: „1987. godine smo predstavili prvi Softub bazen u svijetu, na sajmu NSPI u Atlantic City-u u SAD-u. Tamo sam se zaputio sa tada jedinim primjerkom Softub bazena. Zbog snježne oluje, sajam je počeo kasno i nije bilo puno posjetitelja. Unatoč tome, Softub bazen je privukao mnogo pozornosti, te smo tada dobili poticaj i hrabrost za daljnji razvoj i napredak.“

Jedinstvenost Softub hidromasažnih bazena je stvorila tvrtki veliki ugled. Samo 5 godina nakon osnutka, Softub je uvršten na ljestvicu najbrže rastućih tvrtki u SAD-u i ostao na toj poziciji rekordne 3 godine. Danas se Softub može pohvaliti velikom mrežom partnera, zastupnika i dobavljača koji su prisutni u cijelom svijetu.

Softub bazeni se danas proizvode u dvije tvornice na zapadnoj i istočnoj obali SAD-a i prodaju se u svih 50 američkih saveznih država, kao i 30 država u svijetu.

Glavni razlog uspjeha Softub-a je u njihovoj jednostavnosti. U usporedbi sa ostalim markama hidromasažnih bazena na tržištu, Softub bazeni su energetski učinkoviti, izdržljivi, udobni, potpuno prijenosni i jednostavni, a sve po prihvatljivoj cijeni. Softub bazeni su prvi bazeni koje možete jednostavno priključiti u klasičnu 220V utičnicu i odmah koristiti.

Softub bazeni su i danas vodeći u području energetske učinkovitosti, posebno zbog inovacija u načinu zagrijavanja vode, što dokazuje njihova uspješnost u ispunjavanju svih zahtjeva i modernih standarda sa područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

8 razloga za odabir Softub hidromasažnog bazena

Hidromasažni bazeni Softub su jedinstveni hidromasažni bazeni bez premca. Predstavljaju najbolji način opuštanja i jednostavan način za bijeg od užurbanosti svakodnevnog života.

Montaža

Jednostavan transport, lako postavljanje, brzo puštanje u pogon - postavite svoj Softub u svega 3 koraka.

Galerija

Kliknite za prikaz galerije Softub hidromasažnih bazena.