8

8 razloga za Softub

Hidromasažni bazeni Softub su jedinstveni hidromasažni bazeni na tržištu. Predstavljaju najbolji način za opuštanje uz maksimalnu uštedu električne energije. Posebna konstrukcija od čvrste Polybond pjene, inovativni sustav energetski učinkovitog zagrijavanja vode i mala težina samo su neke od značajki po kojima se Softub bazeni ističu.

1. Lagani i lako prenosivi

Izuzetno lagani, jednostavni za rukovanje i montažu - sa Softubom, najlakše prenosivim bazenom na svijetu Vaš odabir mjesta postavljanja gotovo je neograničen.

2. Čistoća vode

Kristalno čista i kvalitetna voda zahvaljujući Softub Ozonator funkciji koja pruža intenzivan tretman čišćenja vode.

3. Tihi

Uživajte u Softub-u u miru i tišini. Zahvaljujući naprednoj Whisper tehnologiji, Softub je jedan od najtiših hidromasažnih bazena na tržištu.

4. Prilagodljivi

Školjka bazena osmišljena je kako bi se slobodno i nesmetano kretali unutar bazena te pronašli Vama odgovarajući položaj, bilo da želite sjesti ili ispružiti se.

5. Energetski učinkoviti

Hidromasažni bazeni Softub su vodeći kada je u pitanju učinkovito iskorištavanje toplinske energije. Hydromate sustav sadrži kombiniranu motornu jedinicu i napredni sustav koji prenosi toplinu motorne jedinice na vodu. Voda se grije isključivo toplinom motorne jedinice, što svodi potrošnju električne energije na minimum.

6. Udobni

Sofub je udoban kao niti jedan bazen na tržištu. To mu omogućuje mekana, čvrsta i stabilna školjka od patentiranog Polybond materijala.

7. Otporni

Sunce ili kiša, visoke temperature ili snijeg i led, vanjska Softub Leathertex obloga biti će postojana i u najgorim vremenskim uvjetima.

8. Modernog izgleda

Moderne boje, lagana konstrukcija i čvrstoća - Softub masažni bazen je savršen primjer kombinacije dizajna, vrhunske kvalitete i funkcionalnosti.