Upravljački sustav

KLAFS kontrolni sustavi se odlikuju iznimno modernim tehničkim elementima: Mikroprocesori, sustavi releja i sistem dijagnostike osigurava više komfora, dugotrajnosti i sigurnosti.

Naši proizvodi se uz pomoć KLAFS CONTROL PROFESSIONAL sustava mogu kontrolirati iz ureda ili sa recepcije. Sve što trebate je pogledati veliki osvjetljeni displej, i vidite da li je temperatura na optimalnoj razini. Svaki od ovih inteligentnih sustava sadrži jedinstvene ili standardizirane programe, koji čine upravljanje još jednostavnijim. Imaju i sustav memorije programa, tako da ga lako ponovno aktivirate za Vaše goste. Sustav vremenskog uključenja omogućuje da neposredno prije radnog vremena Vaša sauna bude ugrijana na optimalnu temperaturu. Elegantnog i jednostavnog dizajna, KLAFS kontrolni sustavi uklapaju se u svaki model saune. Savršeni spoj moderne tehnologije i dizajna.

KLAFS TOUCHCONTROL PROFESSIONAL

KLAFS TOUCHCONTROL PROFESSIONAL sustav odlikuje se svojim skladnim, lijepim dizajnom i čvrstim aluminijskim kućištem sa otpornim ekranom na dodir. Također nudi i mnogo funkcija: Sustav može nadzirati čak 12 wellness-sustava, bez obzira radi li se o sauni, SANARIUM., ili parnoj kupelji. Uz to ima i zaštitu šifrom, sustav centralnog nadzora, servisno sučelje, i priključak za MP3 kao i pojedinačne sauna i wellness programe, sve prema Vašim željama.

 

Sve postavke u Wellness sustavu se mogu unaprijed podesiti te na taj način planski uključivati ili isključivati. Uz KLAFS TOUCHCONTROL Professional imate siguran sustav upravljanja, uz pomoć kojeg možete svaku kabinu posebno podesiti za svaki dan u godini. To uvelike doprinosi smanjenju troškova održavanja i optimalnoj potrošnji energije. Uz pomoć izlaznih funkcija možete dobiti sve statističke podatke o korištenju energije.

 

Tako imate sve napismeno: Više sigurnosti, manje troška. KLAFS TOUCHCONTROL Professional bilo koji problem odmah izbacuje na ekran i po potrebi Vas obavještava putem SMS-a, za slučaj da niste u blizini  kontrolne jedinice. Opustite se uz pomoć sustava kompletnog nadzora 24 sata dnevno. Sustav automatski prikazuje i sve kvarove, tako da štedite još više energije, potrebe za osobljem, opreme za održavanje i vremena. Naša usluga se sastoji od montaže i instalacije sustava kao i svog potrebnog održavanja. Jednom impementiran, praktički sam održava sve wellness sustave, sa preglednim dnevnim, tjednim i godišnjim planom.

.

 

 

TEHNIČKE ZNAČAJKE

  • KLAFS TOUCHCONTROL Professional se može nadzirati iz ureda ili recepcije wellnessa
  • Sve probleme i rizike javlja putem ekrana ili SMS poruke
  • Sve kabine i sustavi pod nadzorom
  • Pregledni dnevni, tjedni i godišnji plan