SaltPro X

Umirujući dodatak za saunu i infracrvenu kabinu.

 

JEDNA PROCEDURA, NEKOLIKO PREDNOSTI: MICROSALT KONCEPT

Odmor uz more je jednostavno božanstven, ne samo za Vašu dušu nego i za dišne puteve. Upravo iz tog razloga je Microsalt SaltProX pogodan za osobe koje imaju problema sa dišnim sustavom. Uz pomoć napredne tehnologije trenja kristala soli, SaltProX stvara fini slani aerosol najviše kvatitete, koji potom ispunjava kabinu saune. Primjena Microsalt SaltProX uređaja za haloterapiju pruža učinkovito i dubinsko čišćenje Vašeg dišnog sustava i omogućuje revitalizaciju kože. Redovito korištenje ima blagotvoran učinak na Vaš imunitet.

Microsalt SaltProX se preporučuje osobama sa astmom, bronhitisom, cističnom fibrozom ili drugim kroničnim plućnim bolestima. Također se preproučuje osobama koje učestalo obolijevaju od prehlada ili sinusitisa, kao i osobama sa kožnim bolestima, poremećajima spavanja ili depresijom.

JEDNAKO DOBRO KAO I BORAVAK NA SVJEŽEM ZRAKU UZ MORE.

Eindringtiefe der mit Salz angereicherten Luft bei – links – herkömmlicher Technik und – rechts – Microsalt.

Prodiranje slanog zraka pomoću konvencionalne tehnologije (lijevo) i pomoću Microsalt SaltProX (desno).

Mikro čestice soli imaju jaka higroskopska svojstva i pomažu u čišćenju dišnih puteva.
Iznimna protuupalna svojstva i dezinfekcijsko djelovanje.
Pomaže u uklanjanju sluzi i nečistoća iz Vaših dišnih puteva.
Prirodna kamena sol korištena za Microsalt tretman sadrži više od 99% natrijevog klorida, koji je najčišći oblik dostupan u prirodnim solima.

 
 

NAPREDNA TEHNOLOGIJA ZA JEDNOSTAVNIJU INHALACIJU SOLI

Uz pomoć napredne tehnologije, SaltProX stvara fini slani aerosol najviše kvatitete, koji potom ispunjava kabinu saune. Međusobnim trenjem kristala soli stvara se vrlo fini slani prah sa negativnim nabojem, što rezultira ionizacijom čestica soli i povećava rasprostranjenost po kabini, što omogućuje čišći zrak u kabini i neprestani dodir sa kožom. Dok udišete, sitne čestice soli, u kontrastu s konvencionalnim metodama haloterapije, putuju po cijelom Vašem dišnom sustavu, kroz nos u sinuse, grlo i cijela pluća, gdje imaju ljekoviti učinak.