Ideja & koncept

„Staklena kocka okupana svjetlošću i pozitivnom energijom. Igra umjetnih i prirodnih elemenata u kombinaciji sa jasnim oblicima i šaromom“ Waldhaus Films, Mountain Resort & Spa

Značajke

Sveukupno: 2500m2. Odjel bazena: Unutrašnji bazen u staklenoj kocki; Prirodno jezero; Vanjski bazen sa jacuzzi odjelima, masažnim mlaznicama i sunčana terasa. Wellness odjel: parna kupelj, aromaterapijska kupka, Finska sauna, Vanjska sauna sa ledenom fontanom, Hamam sa parnom kupelji i „soap & brush“ masažom, tuševi, zasebni odjel samo za dame, sobe za relaksaciju, razne sobe za tretmane, fitness prostori.

Kocka okupana svjetlom dočekuje goste i poziva ih na nezaboravno wellness iskustvo za sva osjetila. Filigranske izrade i potpuno trasparentan, ovaj wellness ima mističnu i omamljujuću auru. Tijekom dana, staklena kocka okružena vodom lebdi iznad prirodnog bazena, a tijekom noći sjaji kao zvijezda.

Prekrasni vodeni kanal privlači goste natrag u odjel unutrašnjeg bazena. Tu se nalazi finska sauna, zasebna sauna za dame, aromaterapijske kupke i parne kupelji, zajedno sa sobama za relaksaciju.Okružena zemljom, poziva Vas na nezaboravan užitak i opuštanje uz prekrasni miris vatre.

 

WALDHAUS FLIMS

Via dil Parc
7018 Flims
Schweiz

Zur Webseite