Ideja & koncept

Ovdje suse ideje stvarale iz boja i materijala iz okoline: Mozaične zidne pločice u plavoj i sivoj boji, odražavaju prekrasne boje jezera Lago Maggiore, dok se prostorije za tretmane odlikuju prekrasnom Ticino florom. „Valle Maggia“, prirodni kamen iz Ticino lokaliteta se prostire kroz cijeli wellness odjel.

Značajke

Sveukupno: 2000m2. Odjel saune: Sauna, SANARIUM, parna kupelj, dva odjela s tuševima, ledena fontana i grijana klupa sa termalnim bazenom za stopala. Odjel za dame: SANARIUM, parna kupelj, tuševi i prostor za relaksaciju. Prostorije za tretmane sa 7 soba za kozmetičke tretmane: Jedna soba sadrži SANOSPA masažnu kupku. Bazenski odjel: Vanjski i unutarnji bazen, hidrobazen sa 8 jacuzzi ležaljki i Kneipp umivaonicima. Teretana. Frizerski salon.

Kao glavni izvođač radova, KLAFS je surađivao sa dizajnerom interijera Carlom Rampazzijem, kao i sa vlasnicima hotela, obitelji Kipp-Bechtolsheimer. Rezultat suradnje je stvorio 4 nove oaze relaksacije koje se prostiru na dvije građevine, koje spajaju Eden Roc hotel sa posebnim wellness hodnikom. Gosti sada mogu uživati u prekrasnom wellnessu.

 

EDEN ROC

Via Albarelle 16
CH-6612 Ascona
Schweiz

Zur Webseite