Green Steam

ENERGETSKI UČINKOVITI PAKETI ZA KLAFS PARNE SOBE

 

Zahvaljujući novom KLAFS GREEN STEAM paketu koji je dio svake parne sobe, možete se opuštati i uživati u Vašoj parnoj sobi čiste savjesti. KLAFS GREEN STEAM je energetski učinkoviti paket za KLAFS parne sobe te smanjuje naš „ugljični otisak“. Putem sistema STEAMIX i OPTISTEAM, para se miješa sa svježim zrakom i mirisima (s MK5 isparivačima) i kanalizirana kroz kabinu. Zajedno s našim ventilacijskim sistemom, para se stvara na optimalan, a struja koristi na najučinkovitiji mogući način.

 

LAKO ODRŽAVANJE

Isparivač za KLAFS Green Steam parne kupeljiMK5 isparivač iz KLAFS-a odvaja i skuplja minerale izvađene iz vode u zaseban spremnik. Zahvaljujući integriranom spremniku, potrebna su samo dva poteza rukom da bi se uklonio kamenac iz isparivača.Redovitim pražnjenjem spremnika izbjegava se začepljenje isparivača. S MK5 ne morate dodavati sol da biste omekšali vodu, to radi automatski sustav koji se sam prilagođava kvaliteti vode. Želimo da budete svjesni i ostalih brojnih značajki: MK5-KIN isparivač za parne sobe i MK5 za SANARIUM® održavaju i temperaturu po Vašem izboru, kontroliraju ventilaciju i raspršuju pravu količinu mirisa. Ove funkcije se obavljaju pomoću mikroprocesora, integrirane pumpe za miris i parnog cilindra od nehrđajučeg čelika. Napredna tehnologija za maksimalni užitak u pari. Uz nju ćete uštedjeti vrijeme i novac

 

NAJNOVIJI PAKET ZA UŠTEDU ENERGIJE

KLAFS Green Steam paket za uštedu energije parne kupelji smanjuje emisiju ugljikaGreen steam paket znatno smanjuje količinu energije potrebnu za radte tako štedi prirodne resurse i smanjuje naš „ugljični otisak“. Povrh toga, STEAMIX počinje s radom čim para uđe u kabinu. Para se miješa sa svježim zrakom i mirisima, stvarajući savršenu mikroklimu parne sobe. Para se prije ispuštanja u kabinu miješa sa zrakom i uvijek je vruća, ali ne toliko da uzrokuje opekline. Sa svojim genijalnim sistemom protoka zraka, OPTISTEAM omogućuje da je para u kabini gusta i konstantna.

 

KLAFS INO2

Visoka razina vlage u morskom zraku, u blizini vodopada ili u planinskim područjima, ima dugotrajni ljekoviti i osvježavajući učinak na ljudsko tijelo. Sitne kapljice dodiruju čestice zraka, što im daje negativan naboj. Taj isti pristup koristi INO2 sistem iz KLAFS-a. Vanjski prirodni uvjeti su slični mikroklimi u parnoj sobi. Kao dodatak, ionizator zraka izbacuje veliku količinu negativno nabijenih iona u vrući i vlažni zrak parne sobe. Zahvaljujući stabilnoj vlažnosti u parnoj sobi, negativni ioni ostaju duže nabijeni, i bolje se transportiraju. Kad udahnemo te negativno nabijene ione, oni ulaze u naš organizam i aktiviraju metabolizam. To rezultira povećanjem našeg bazalnog metabolizma, posebno u mozgu. Počinjemo sagorijevati masnoće, osjećati se energičnije, lakše se i  bolje koncentriramo i generalno se osjećamo bolje na svim razinama. INO2 – za dobrobit i vitalnost.