Kontrolne ploče

 
 

Iako su prve finske saune nudile ugodnu alternativu hladnoći, imale su samo dvije postavke – uključeno ili isključeno. Ostalo je bilo prepušteno prirodi. KLAFS kontrolne ploče su ispunjene modernim tehnološkim rješenjima: mikroprocesori, sekvencijski releji i dijagnostički sustavi. To ih čini sigurnijima, trajnijima i bolje prilagođenima korisniku.

 
 

TOUCH CONTROL

 

Uz pomoć elegantne TOUCH CONTROL inovacije, udobnost i praktičnost su dostupni i u Vašem svijetu wellnessa. Po prvi puta, sofisticirane postavke mogu biti pokrenute uz pomoć samo jednog dodira. Njihova funkcija nije samo regulacija temperature, nego i aktiviranje raznih dodataka. Možete birati između čak 12 standardnih postavki. Svaka postavka sadrži informacije o odabranom ciklusu i prateće dobrobiti. Također možete i sami pohraniti 10 postavki po Vašem izboru. TOUCH CONTROL je nevjerojatno inovativan. Elegantnog dizajna, savršeno je jednostavan za korištenje, ima zaštitu sa šifrom, čvrst ekran visoke rezolucije otporan na ogrebotine, čvrsto aluminijsko kućište i brojne opcije za spajanje, omogućujući Vam da ga povežete s raznim dodacima, sučeljima i MP3 playerom. Najbolji način za otkrivanje svih prednosti je posjet jednom od naših izložbenih prostora. Tamo možete iskusiti TOUCH CONTROL iz prve ruke. Njegove zanimljive značajke koje Vam omogućuju upravljanje kompleksnim sustavima će zasigurno pobuditi želju za wellnessom.

 

Sauna kontrolne ploče 18028 Sauna kontrolne ploče 21029/21033
 
  Sauna kontrolne ploče 21029/21033T

 

Unatoč sofisticiranoj tehnologiji, kontrolne ploče 21029 i 21033 su vrlo jednostavne za korištenje zahvaljujući velikim ekranima na dodir i intuitivnim izbornicima. Na ekranima možete vidjeti i temperaturu Vaše saune. Neki od ovih pametnih uređaja uključuju standardne i programabilne postavke za Vašu saunu ili SANARIUM®. Također postoji i automatska funkcija ponavljanja, za pokretanje zadnje odabrane postavke. Možete odabrati i opciju ranijeg uključivanja za zagrijavanje saune, kako bi bila topla kad dođete kući! Naše VDE certificirane kontrolne ploče nude razne praktične opcije – čak i u minijaturnom tablet obliku kao 21029T i 21033T. Elegantnog dizajna, KLAFS kontrolne ploče su savršen dodatak svakoj sauni i impresivan dokaz kompatibilnosti moderne tehnologije i drevnih običaja. 

 

KLAFS SAUNA APP

Snijeg na kućnom prilazu, nagli pljusak dok vani trčite? U tim trenucima čeznemo za saunom. Uz pomoć KLAFS SAUNA APP, možete uključiti svoj SANARiUM® i dok ste vani. Kad dođete kući, Vaš SANARIUM® će biti spreman i ugrijan na željenu temperaturu. Naša aplikacija je vrlo praktična, omogućuje Vam paljenje i gašenje saune, provjeru statusa, podešavanje timera, čak i kontrolu vlage. Može se koristiti za SANARIUM® zajedno s 18033 ili TOUCH CONTROL kontrolnom pločom, i dostupna je za sve operativne sustave pametnih telefona. Sve postavke i kontrole u KLAFS aplikaciji su jednako intuitivne i korisnički orijentirane kao i naše kontrolne ploče. Štoviše, i više korisnika može koristiti svoje pametne telefone za komunikaciju sa SANARIUM®-om. A kada niste prisutni, KLAFS ASC sigurnosni koncept preuzima ulogu nadzornika te štiti Vašu saunu od nepravilne upotrebe. Ako primjerice koristite daljinsku aktivaciju, a vrata saune su otvorena, prekidač osjetljiv na dodir unutar vrata registrira to i sprječava paljenje saune. SANARIUM® se može daljinski upravljati jedino uz prethodni nadzor. Uz KLAFS aplikaciju, možete nositi Vaše omiljene postavke gdje god išli.

1. Sauna kontrollieren und an Ihrer Steuerung 18033 mit WLAN-Modul die Ferneinschaltung aktivieren.

1. Sauna kontrollieren und an Ihrer Steuerung 18033 mit WLAN-Modul die Ferneinschaltung aktivieren.

2. Die Sauna ist betriebsbereit und wartet auf Ihren Einsatz.

2. Die Sauna ist betriebsbereit und wartet auf Ihren Einsatz.

3. Sauna von unterwegs starten, nach Hause kommen und entspannen.

3. Sauna von unterwegs starten, nach Hause kommen und entspannen.