SANARIUM SA SAUNAPURE®

Pet klimatskih zona u jednoj sauni.

UŽITAK PO VAŠOJ MJERI: SANARIUM SA SAUNAPUR®.

Svatko od nas je različit i svatko voli drukčiji oblik relaksacije. Omogućite si različite momente relaksacije – uz pomoć patentiranog sustava SANARIUM SA SAUNAPUR® od KLAFS-a. Izaberite klimatsku zonu koja Vam najviše odgovara i SANARIUM sa SAUNAPUR® će automatski prilagoditi vlažnost zraka i temperaturu Vašim željama.

SANARIUM SA SAUNAPUR® IZ JEDNE SAUNE RADI PET: KLASIČNA SAUNA, TOPLA KABINA, TROPSKA KUPELJ, AROMATSKA KUPELJ I NJEŽNA PARNA KUPELJ.

Svaki čovjek je poseban, i svatko zaslužuje trenutke potpune relaksacije. Stvorite svoju osobnu oazu zdravlja i uživanja -  uz pomoć SANARIUM I SAUNAPURE® od KLAFS-a. Odaberite koja Vam mikroklima odgovara, i SANARIUM će automatski prilagoditi uvjete prema Vašem odabiru.

DOKAZANO JE DA RELAKSIRANJE U SANARIUM®-U VIŠE OD SAMOG UŽITKA I OSJEĆAJA UGODE – DOBRO JE I ZA VAŠE ZDRAVLJE

Studija provedena u Charite institutu u Berlinu je pokazala da nježna toplina i mikroklima u SANARIUM®-u može smanjiti krvni tlak i umiriti poremećaje u cirkulaciji.

Ali to nije sve. Redovitim korištenjem „vježbate“ svoj kardiovaskularni sustav, što Vas čini manje podložnim prehladi. SANARIUM® je pokazao i pozitivno djelovanje na imunitet. Naš najveći organ – koža – je također zahvalna na tretmanu, jer ne samo da je očišćena, nego i opskrbljena hranjivim tvarima i mineralima koji su joj prijeko potrebni. 

REGULACIJA KRVNOG TLAKA

Redovito korištenje SANARIUM®-a može znatno sniziti visoki krvni tlak. Nakon dvotjednog korištenja saune na nižoj temperaturi (55°C, vlažnost zraka 48%) dolazi do znatnog smanjenja krvnog tlaka kod hipertoničara. To je otkrio doc.dr.sc.med. Hans-Joachim Winterfeld u Berlinu, koji radi sa pacijentima sa visokim krvnim tlakom.

I visoke razine kolesterola se mogu smanjiti uz pomoć SANARIUM®-a.