Zaštita podataka

 

Kada koristite usluge na našoj web stranici, možda ćete biti upitani za Vaše osobne podatke. Imajte na umu da je odgovaranje na ta pitanja potpuno neobavezno. Vaši osobni podaci će biti pohranjeni i obrađeni u skladu sa njemačkim zakonom o zaštiti podataka.


Ako se pretplatite na naš newsletter, pohraniti ćemo Vašu email adresu za marketing i istraživačke svrhe sve dok Vi ne poništite newsletter pretplatu. Vaše podatke (adresu, email, broj telefona) nećemo ustupiti ili prosljediti trećoj strani bez Vašeg izričitog dopuštenja. Kada ga odobrite, svoj pristanak možete povući u bilo kojem trenutku. To se odnosi na sve tvrtke u sastavu KLAFS grupe, naših dobavljača ili partnera, tamo gdje su potrebne gore navedene informacije kako bi napravio proces narudžbe (npr. proizvođač robe, tvrtke za dostavu robe ili banke odgovorne za plaćanje). U takvim slučajevima, osobni podaci se dijele prema ograničenom neophodnom minimumu.


Imate pravo pregledati svoje osobne podatke u našoj bazi podataka u bilo koje vrijeme, te zatražiti ispravku, blokiranje ili brisanje podataka prema potrebi. Ova usluga je besplatna. Da biste to učinili, obratite se na info[at]klafs.de ili napravite svoj zahtjev putem pisma ili faksa.