Rađeno po mjeri

Fleksibilna rješenja za sve prostorije

 

Ako gledamo oko sebe,postaje nam jasno da je većini ljudi potrebno bar malo odmora. Želja za saunom je prvi korak u pravom smjeru. Ali ako mislite da nemate dovoljno mjesta za kućnu saunu, razmislite ponovno! Ako Vas zanima kako izgleda savršeno dizajnirana i po mjeri skrojena sauna, pogledajte neke od naših primjera. Naši stručnjaci su godinama izrađivali planove, zato i nije iznenađujuće što su našli rješenja za zahtjevne i nepravilno oblikovane prostorije.

 
Rađeno po mjeri
 

Nagnuti stropovi daju određeni šarm prostoriji. Ali isto tako čine ugradnju saune kompliciranijom. Bez obzira koliko je prostorija zahtjevna i složena, koliko su zidovi nepravilni i koliko ustupaka treba uzeti u obzir, mi vidimo samo kvalitetan izazov! Naši stručnjaci stalno stvaraju jedinstvene i neobične saune, koje se savršeno uklapaju u okruženje. Takva jedinstvena umjetnička djela, ugrađena u najizazovnije prostorije, samo pridodaju posebnost cjelokupnom doživljaju.

U početku, Vaša sauna je samo skica na papiru. Na kraju, nije ništa manje od čistog užitka. Zato jer naši iskusni stručnjaci obožavaju Vašu saunu iz snova pretvoriti u realnost. Od podruma do tavana – uvijek ima mjesta za saunu akopronađete pravo rješenje, a sigurno ćete ga naći u našim PREMIUM, LOUNGE, i EMPIRE linijama. Čak i dizajnerske saune poput CHARISMA ili SHAPE mogu biti prilagođene gotovo svim zahtjevima, što znači da možete uživati u luksuzu saune bilo gdje. A mi možemo uživati u Vašem zadovoljstvu.