GREEN SAUNA

KOD KLAFS-A PROFITIRAJU SVI. POSEBNO PRIRODA.

KOD KLAFS-A PROFITIRAJU SVI. POSEBNO PRIRODA.

Kao vodeći svjetski proizvođač sauna i wellness asortimana, odgovornost prema održivom razvoju nam je posebno u srcu. Svaki se dan trudimo biti najbolji i inovativni. 

Sa profesionalnom varijantom KLAFS GREEN SAUNA paketa možete na godišnjoj razini uštediti čak 35% energije. I to u svim vrstama i oblicima saune. Kontrolna jedinica KLAFS TOUCHCONTROL Professional uz pomoć našeg KLAFS KLIMAMANAGER sustava, upravlja cjelokupnim sustavom wellnessa, prati aktivnost i zaustavlja sve moguće gubitke.

Tako da ne samo Vaši gosti, nego i Vi možete uživati. I priroda će Vam biti zahvalna.

 

 KLAFS GREEN SAUNA PAKET 

Primjer nepotrebnog trošenja energije bez KLAFS GREEN SAUNA Paketa

KLAFS predstavlja novi revolucionarni GREEN SAUNA paket, sveobuhvatno energetski učinkovito rješenje u izradi sauna. GREEN SAUNA paket djeluje tamo gdje je najpotrebnije: Na ventilacijskom sustavu i prijenosu preko krovišta, gdje ukupni gubitak energije može biti čak 75%. Sistem EcoPlus termokrovišta sprječava gubitak topline i zadržava toplinu duže u kabini saune i smanjuje rasipanje topline na čak 35%. KLAFS KLIMANAGER sustav ventilacije regulira dovod svježeg zraka pomoću ventilatora i uvodi samo onoliko koliko je potrebno. Uz pomoć KLAFS GREEN SAUNA paketa možete bez brige uživati u sauni, znajući da je Vaša sauna na optimalnoj energetskoj učinkovitosti.

 

KLAFS ECOPLUS TERMO-KROV

 

Kao odgovor visokim temperaturama i gubicima topline na stranicama saune, naši stručnjaci su izradili EcoPlus stranice. Složena konstrukcija same srži saune služi upravo zadržavanju temperature i drastičnom smanjenju gubitaka topline i rasipanju energije.

 

KLAFS KLIMAMANAGER 

Čovjek udahne i izdahne 12 puta u minuti. Na svježi zrak posebno treba paziti i omogućiti ga u sauni. Unutar jednog odlaska u saunu na 15 minuta, dolazimo do 180 udisaja i izdisaja. I Vaša sauna isto mora disati, da bi se Vašim gostima omogučio svjež zrak u svakom trenutku. Što znači, da ga ne smije biti premalo, ali niti previše. Previše zraka rezultira visokom potrošnjom energije. Tu dolazi KLAFS KLIMAMANAGER. Pametni sustav senzora analizira kakvoću zraka u sauni, i prema tome održava kvalitetu zraka i svježinu u sauni, što osigurava dovoljnu izmjenu zraka za svačije potrebe.