Ideja & koncept

Kvalitetno drvo, elegantne tkanine, snažni prekrasni prirodni kamen – Gdje god pogledate, sve odiše harmonijom. Harmonija tako duboka da ćete ju osjetiti na vlastitoj koži.

Značajke

Sveukupno: 4400m2 na tri kata. Prizemlje: KLAFS sauna pejzaž na 400m2: Parna kupelj, slana kabina, ledena fontana, SANARIUM, finska sauna, vanjski prostor sa KELO drvenom saunom, Kneipp bazen i jacuzzi. Sauna samo za dame: SANARIUM, parna kupelj, tuševi. Bazenski odjel: Unutarnji i vanjski bazen sa terasom za sunčanje, spa bistro i restoran. Gornji kat: 13 soba za tretmane, blatna kupka. Friedrichsruhe Wellness apartman, 80m2: SANOSPA DUO, soba za tretmane, SANARIUM, prostor za relaksaciju sa kaminom. SanVino apartman za parove: Dvije ležaljke za tretmane i SANOSPA masažne kade, sobe za relaksaciju. Teretana. Potkrovlje: Dva wellness apartmana sa saunom i parnom kupelji.

Topao, udoban i blizu prirode – Wellness u Wald & Schlosshotel Friedrichsruhe zrači senzualnošću. Dizajn je moderan, a nenametljiv. Friedrichsruhe wellness apartmani su ukrašeni afričkim drvetom sa pomalo muževnom notom dok je SanVito apartman savršen za relaksaciju sa voljenom osobom.

 

WALD UND SCHLOSSHOTEL FRIEDRICHSRUHE

Kärcherstraße
74639 Zweiflingen-Friedrichsruhe
Deutschland

Zur Webseite