ideja & koncept

Inspiriran Turskim tradicijama i dizajnom, ovaj prekrasni wellness reflektira drevnu tursku Hammam tradiciju. Staro i novo stoje rame uz reme u ovom jedinstvenom, modernom i luksuznom wellnessu. Dizajn wellnesa je baziran na rezanim dijamantima, detalju koji se pojavljuje u plafonu Hammam kupelji. Sve je to dio ekskluzivnog izgleda – jer što je vrijednije od dijamanata?

Značajke

Sveukupno: 2000m2 na tri kata. Odvojene wellness prostorije za dame i gospodu, svaka sa prostranim Hammamom, dvije parne kupelji, sobom za mokru masažu sa SPAVITAL STONE kamenim stolom, blatnom kupelji i ledenom fontanom. Zajednički odjel: Sauna, parna kupelj i SCHNEEPARADIES snježna soba. VIP privatni wellness sa raskošnim parnim tušem. Bazen sa KLAFS LINEA grijanim ležaljkama.

Dno bazena je prekrivenom srebrnim reflektirajućim pločicama sa kojih sjaji prekrasni zlatni strop. Rasvjeta je također inspirirana tradicionalnim hammamima: Sunce prodire kroz uzorke u plafonu, stvarajući raskošnu igru svjetla i sjene na zidovima.

 

THE ISTANBUL EDITION

Buyukdere Cad. No 136
Levent Mh.
34330 Istanbul
Türkei

Zur Webseite