Ideja & koncept

 „Zbog svoje nevjerojatne funkcije pročišćavanja, sauna u OCÉANO hotelu ima jednu posebnu vrijednost. Izazov je u tome, da se na otoku Tenerife stvori posebna oaza užitka i zdravlja, što bi svim gostima omogućilo najbolji doživljaj Tenerifa.“ - Astrid Jung-Fricke, Arhitektica

 

Opis

Sveukupno: 200m2

KLAFS wellness: Finska sauna, Bio-sauna tj. SANARIUM, parna kupelj, infracrvena kabina.
Bazeni: Vanjski bazen s morskom vodom, hidromasažni bazen s morskom vodom, Thallasoterapijski unutarnji bazen, prostrani bazen s terasom ispred hotela.

Pod utjecajem morske klime, Thallasoterapija i detox-programi predstavljaju središte zdravstvenog programa. Timovi doktora i terapeuta se bave raznim problemima poput bolova u zglobovima, pa sve do sportskih ozljeda i upala. Klasični wellness i kozmetički tretmani, ayurveda, i masaže obogaćuju zdravstvenu ponudu. Hotel OCEANO nudi mnoge dobrobiti i relaksaciju za duh i tijelo, smješten u netaknutoj prirodi. Odgovornost prema Tenerifima pokazujemo implementacijom visokih, samopostavljenih standarda koji komplementiraju cjelokupnu ljepotu otoka. Sa balkona prostranih soba seže pogled na prekrasni Atlantik i omogućuje pogled na prekrasne zalaske sunca. U oba restorana nudimo vrhunske delicije za svakoga. Od ukusnih ribljih jela i plodova mora sve do raznih Detox-dijeta. U rujnu 2013. je ovaj prekrasni hotel sa 4 zvijezdice primljen u ekskluzivnu grupu „Healing Hotels of the World“, a 2015. dobiva i TUV certifikat u kategoriji „International Spa Standard“. Uz pomoć posebnog koncepta zdravstvenog turizma i bogate ponude, OCEANO hotel se ističe među većinom. Zato nije ni čudno da je 2014.-e godine dobio 11. Spa Diamond nagradu u kategoriji „SPA Resort International“.

 

OCÉANO HOTEL HEALTH SPA

Calle Océano Pacifico, 1

38240 Punta del Hidalgo
Teneriffa – Kanarische Inseln

 

Zur Webseite