SCHNEEPARADIES®

Ledeni užitak

Jedan od posebnih ledenih doživljaja koje gost u Vašem wellnessu može doživiti je SCHNEEPARADIES® ledena soba, koji pruža doživljaj ledene zime tokom cijele godine, koji ne samo da pospješuje rad krvožilnog sustava nego ima i pozitivan učinak na dišni sustav. Postoji li išta ljepše i osvježavajuće od ledenog užitka u SCHNEEPARADIES® ledenoj sobi na hladnih -10 stupnjeva?

Rashlađivanje nakon saune u zimskoj idili upotpunjen ledom i mekanim pahuljicama snijega. To je rashlađivanje u najčistijem obliku.

Nakon boravka u toplom okruženju kao što je sauna, parna kupelj ili SANARIUM®, odlazak na rashlađivanje u SCHNEEPARADIES® ledenoj sobi. Pozitivan učinak ledene sobe i hladnog zraka na pluća i krvožilni sustav osim zdravstvene dobrobiti, djeluje izrazito osvježavajuće. Za posebni doživljaj, može se aktivirati proizvodnja snijega uz pomoć kombinacije hladnog zraka i vode. To stvara poseban doživljaj wellness tretmana. Boravak u ledenoj sobi bi trebao biti najviše 2 minute, nakon toga se preporuča mlaki tuš. Zatim se treba opustiti ili lagano kretati.